Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Amerikansk smørglasur

Amerikansk smørglasur, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kage tilbehørRet : Kage tilbehør - Diverse Kagetilbehør

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet (?)

Indsendt af : TrekkieGrrrl

Indsendt :




Ingredienser:
100 g.blødgjort palmin
100 g.blødgjort smør
1 tsk.vanilliesukker
480 g.flormelis
2-3 spsk.mælk
 
 Frugtfarve efter ønske
 


Opskrift:

Flormelis, palmin og smør piskes sammen med en elpisker til en ensartet masse. Undervejs puttes mælken i og farvestof tilsættes efter behag.

Tips:

En supernem "butter icing" til muffins. Holder faconen godt hvis den sprøjtes ud med en tylle. Bruger du flydende frugtfarve skal der evt tilsættes ekstra sukker.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9281 gange,
og udskrevet 77 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

ba  -  2011-12-10 23:15:24
hvad sukker bruger man? der står flormelis og vanillesukker, skal man sá ikke bruge normalt sukker? der står ovenfor at man bara putter mere sukker i vis man kører farvestoff i.


TrekkieGrrrl  -  2011-04-06 20:49:42
Hvis den er for tyndtflydende kan der tilsættes ekstra sukker. Den skal kunne holde formen når den sprøjtes ud.


Mig  -  2011-01-28 18:10:14
Er glasuren lidt creme-agtig?