Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Stegt and til julefrokosten

Stegt and til julefrokosten, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : And - Ænder - And hel

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :





Ingredienser:
3000 g.and, hel
 salt
 peber
5 madæbler
10 svesker uden sten
 


Opskrift:

Rens anden, gnid den ind-og udvendig med salt og peber. Fyld anden med æblebåde og svesker.

Læg anden på bradepandens rist med brystet opad og steg ca. 2-2.5 time ved 200 grader C. alm. ovn til den er mør.

Tag anden ud, lad den trække 20 min. før den parteres.

Det yderste af vingerne skæres af ved ledene, lårene skæres af helt inde ved skroget.

Læg fuglen på ryggen, skær tæt ind til brystbenet og løsn kødet ved at skære langs skroget. Lår og brystkød kan nu deles i to.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 1818 gange,
og udskrevet 21 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu