Fyldt kalkun 02
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : xhippien Indsendt : Red: |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bland pesto, honning, engelsk sovs, soyasovs, og sennep.
Hak hvidløgene, og kom det i blandingen. Rør blandingen sammen med osten. Skær kalkunbrystet op, så det kan fyldes, og fyld det med blandingen. Lægges i et ildfast fad og steges ca. 40 minutter ved 200 grader C alm. ovn. Tips: Kan serveres med Kartoffel majsfritter, champignonsauce, og lune naanbrød. |
|
Opskriften er vist 23427 gange,
og udskrevet 231 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne