Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Gammeldaws kylling i skilt sovs a'la Price

Gammeldaws kylling i skilt sovs a'la Price, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3-4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Yogi

Indsendt :





Ingredienser:
1 hel kylling
25-50 g.smør
2-3 dl.hønsebouillon
5 dl.fløde
 Salt
 peber
1 bdt.kruspersille
 


Opskrift:

Kyllingen renses indvendig, og krydres derefter indvendigt med salt og peber.
Fyld den med kruspersillen.
Smelt smørret, og når det er brust af, steges kyllingen på begge sider.
Undgå at prikke hul på skindet, når du vender den.
Når kyllingen er brunet, hældes hønsebouillonen ved.
Lad det simre under låg i en ½ time.
Kontroller evt. at gryden ikke koger tør for bouillon.
Efter en ½ time tilsættes fløden, og kyllingen simrer færdig i endnu 20 minutter under låg.

Tips:

Server med kartofler, agurkesalat og rabarberkompot. Jeg bruger selv kaffefløde i stedet for rigtig fløde, og så jævner jeg sovsen med maizena, når kyllingen er taget over på skærebrættet til partering.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 18845 gange,
og udskrevet 200 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Lise  -  2017-05-16 19:21:08
Det er jo ikke en skilt sovs når du samler den med maizena!