Enebærgryde med kalkun

Enebærgryde med kalkun, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Frk.milla

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.kalkun i tern eller strimler
1 løg
 Margarine eller smør til stegning
4 Enebær
0.5 hønse- eller grøntsagsbouillonterning
2 dl.vand
2 spsk.cremefraiche
1 tsk.sennep
1 tsk.ribsgelé (eller sukker hvis man ikke har gelé)
 Peber
 salt
 
Opskrift:
Knus enebærrene (man kan også bruge færdigkøbt knust enebær, brug da 1/2 tsk).

Hak løget groft og svits det i fedtstoffet sammen med kødet, indtil kødet har taget farve på på alle sider.

Tilsæt enebær, vand og bouillonterning og lad det simre i 20 minutter.

Tilsæt cremefraiche, sennep og ribsgelé. Smag til med salt og peber.

Varm retten op og server

Tips:

Tilbehør: Kartofler eller ris og ribsgelé, asier og salat





karakterer:
Opskriften er vist 10936 gange,
og udskrevet 185 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu