Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Enebærgryde med kalkun

Enebærgryde med kalkun, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Frk.milla

Indsendt :





Ingredienser:
200 g.kalkun i tern eller strimler
1 løg
 Margarine eller smør til stegning
4 Enebær
0.5 hønse- eller grøntsagsbouillonterning
2 dl.vand
2 spsk.cremefraiche
1 tsk.sennep
1 tsk.ribsgelé (eller sukker hvis man ikke har gelé)
 Peber
 salt
 


Opskrift:

1. Knus enebærrene (man kan også bruge færdigkøbt knust enebær, brug da 1/2 tsk).

2. Hak løget groft og svits det i fedtstoffet sammen med kødt, indtil kødet har taget farve på på alle sider.

3. Tilsæt enebær, vand og bouillonterning og lad det simre i 20 minutter.

4. Tilsæt cremefraiche, sennep og ribsgelé. Smag til med salt og peber.

5. Varm retten op og servér

Tips:

Tilbehør: Kartofler eller ris og ribsgelé, asier og salat







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 8072 gange,
og udskrevet 139 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu