ansjosfileter skåret i småstykker (kan undlades)8 ansjosfileter skåret i småstykker (kan undlades)
salt salt
peber peber
2
dl.
yoghurt2 dl. yoghurt
4
æg4 æg
4
drys
reven muskatnød og reven parmesanost4 drys reven muskatnød og reven parmesanost
Opskrift:
1. Sæt ovnen på 190 grader.
2. Svits hakket oksekød og hvidløg. Kom løg og peberfrugt ved og svits blandingen yderligere nogle minutter.
3. Tilsæt tomater og vin, rør rundt og bring det i kog. Lad saucen koge ind. Tilsæt persille og hakket ansjos. Smag til med krydderier.
4. Kog pastaen til den er >>al dente<<
5. Rør yoghurten med æg, muskatnød, salt og peber. Rør parmesanost i blandingen.
6. Smør et ovnfast fad og fordel halvdelen af pastaen. Dæk med halvdelen af kødsaucen. Gentag lagene, hæld yoghurtblandingen over og drys til sidst med parmesanost.
7. Sæt fadet i den varme ovn, til det øverste lag er gyldentbrunt og boblende.
8. Anret stykker af pastaretten med et par skiver tomater og evt. et par friske blade oregano
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 6890 gange, og udskrevet 82 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider