Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pasticcio

Pasticcio, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Frk.milla

Indsendt :





Ingredienser:
320 g.pastaskruer
4 tsk.olivenolie
4 spsk.fløde
4 drysrosmarin
 
 Sauce:
400 g.hakket oksekød
4 tsk.olivenolie(og mere til smøring af fad.)
2 løg skåret i tynde ringe.
2 hakket peberfrugt
4 fedfint hakket hvidløg
4 tomater skåret i småstykker
4 spsk.tør hvidvin (kan undlades)
4 tsk.hakket persille
8 ansjosfileter skåret i småstykker (kan undlades)
 salt
 peber
2 dl.yoghurt
4 æg
4 drysreven muskatnød og reven parmesanost
 


Opskrift:

1. Sæt ovnen på 190 grader.

2. Svits hakket oksekød og hvidløg. Kom løg og peberfrugt ved og svits blandingen yderligere nogle minutter.

3. Tilsæt tomater og vin, rør rundt og bring det i kog. Lad saucen koge ind. Tilsæt persille og hakket ansjos. Smag til med krydderier.

4. Kog pastaen til den er >>al dente<<

5. Rør yoghurten med æg, muskatnød, salt og peber. Rør parmesanost i blandingen.

6. Smør et ovnfast fad og fordel halvdelen af pastaen. Dæk med halvdelen af kødsaucen. Gentag lagene, hæld yoghurtblandingen over og drys til sidst med parmesanost.

7. Sæt fadet i den varme ovn, til det øverste lag er gyldentbrunt og boblende.

8. Anret stykker af pastaretten med et par skiver tomater og evt. et par friske blade oregano




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 6003 gange,
og udskrevet 57 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu