Pasticcio

Pasticcio, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Frk.milla

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
320 g.pastaskruer
4 tsk.olivenolie
4 spsk.fløde
4 drysrosmarin
 
 Sauce:
400 g.hakket oksekød
4 tsk.olivenolie(og mere til smøring af fad.)
2 løg skåret i tynde ringe.
2 hakket peberfrugt
4 fedfint hakket hvidløg
4 tomater skåret i småstykker
4 spsk.tør hvidvin (kan undlades)
4 tsk.hakket persille
8 ansjosfileter skåret i småstykker (kan undlades)
 salt
 peber
2 dl.yoghurt
4 æg
4 drysMuskatnød, friskrevet
4 drysrevet parmesanost
 
Opskrift:
Sæt ovnen på 190 grader.

Svits hakket oksekød og hvidløg. Kom løg og peberfrugt ved og svits blandingen yderligere nogle minutter.

Tilsæt tomater og vin, rør rundt og bring det i kog. Lad saucen koge ind. Tilsæt persille og hakket ansjos. Smag til med krydderier.

Kog pastaen til den er >>al dente<<

Rør yoghurten med æg, muskatnød, salt og peber. Rør parmesanost i blandingen.

Smør et ovnfast fad og fordel halvdelen af pastaen. Dæk med halvdelen af kødsaucen. Gentag lagene, hæld yoghurtblandingen over og drys til sidst med parmesanost.

Sæt fadet i den varme ovn, til det øverste lag er gyldentbrunt og boblende.

Anret stykker af pastaretten med et par skiver tomater og evt. et par friske blade oregano





karakterer:
Opskriften er vist 7555 gange,
og udskrevet 106 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu