Først skærer du pølserne ud, og skærer løget ud, derefter steger du pølser og løget sammen, når de har fået den fine brune farve, kommer du madlavningsfløden i, og lader det småsimre i 1-2 minutter.
Hvidløgene trykkes ud i maden, samt de 2 store skeer ketchup.
Når spaghettien er færdig hælder du det sammen med ¨sovsen'
Hvis du vil gi den en ekstra tand mere, kommer du revet ost på, det smager fantastisk.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 2641 gange, og udskrevet 93 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider