Fritata
Fryseegnet : Nej Indsendt af : Steen Kisbye Indsendt : Red : |
|
|
Skræl kartoflerne og skær dem i 4 stykker og kog dem i let saltet vand i 8 min., tag dem af varmen og lad dem blive færdige uden at koge mere.
Rens champignon og skær dem i skiver. Hak løg, grøn peber, skinke og tomater (uden for meget væske). Hæld vandet fra kartoflerne og bras dem i halvdelen af fedtstoffet og tag dem af panden. Sauter grøntsagerne og skinken i resten af fedtstoffet og tilføj kartoflerne og det knuste hakkede fed hvidløg. Pisk æggene sammen og smag til med salt og peber, hæld æggemassen på panden og steg i 20 min. ved lav til medium varme. Sæt panden under en varm grill i ovnen til den er gylden på toppen 2-3 min. Drys med ost og grill til osten er gylden. Tips: Der manglede en fritata i kogebogen, så jeg oversatte en fra cookuk.co.uk |
|
|
Opskriften er vist 4061 gange,
og udskrevet 91 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne