Fritata

Fritata, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Personer

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Steen Kisbye

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 æg
 Smør eller olie
240 g.kartofler
45 g.champignon
45 g.løg
1 fedhvidløg
0.5 grøn peber
2 tomater
 Skinke i tern
 Gratinerings ost
 Salt
 Peber
 
Opskrift:
Skræl kartoflerne og skær dem i 4 stykker og kog dem i let saltet vand i 8 min., tag dem af varmen og lad dem blive færdige uden at koge mere.
Rens champignon og skær dem i skiver.
Hak løg, grøn peber, skinke og tomater (uden for meget væske).
Hæld vandet fra kartoflerne og bras dem i halvdelen af fedtstoffet og tag dem af panden.
Sauter grøntsagerne og skinken i resten af fedtstoffet og tilføj kartoflerne og det knuste hakkede fed hvidløg.
Pisk æggene sammen og smag til med salt og peber, hæld æggemassen på panden og steg i 20 min. ved lav til medium varme.
Sæt panden under en varm grill i ovnen til den er gylden på toppen 2-3 min.
Drys med ost og grill til osten er gylden.

Tips:

Der manglede en fritata i kogebogen, så jeg oversatte en fra cookuk.co.uk





karakterer:
Opskriften er vist 3798 gange,
og udskrevet 75 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu