Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Calcutta koteletter

Calcutta koteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
600 g.svinekoteletter
2 spsk.Hvedemel
1 tsk.salt
0.25 tsk.peber
 
75 g.margarine
2 store madæbler
4 tomater
2 store løg
0.5 tsk.salt
0.25 tsk.det tredje krydderi
0.25 tsk.karry
 
Opskrift:
Koteletterne bankes let, pudres med krydret hvedemel og brunes hurtigt på begge sider i margarine. De lægges i smørsmurt ildfast fad.

Æblebåde med eller uden skræl, men fri for kernehus, tomatbåde og løgringe lægges rundt om, drysses med krydderier og dækkes med smørklatter her og der.

Retten steger utildækket i ovn 30 minutter ved 200 grader C alm. Ovn.

Panden koges af med suppe, evt. fløde til skysauce der serveres til.

karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 4006 gange,
og udskrevet 49 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu