Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Calcutta koteletter

Calcutta koteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
600 g.svinekoteletter
2 spsk.Hvedemel
1 tsk.salt
0.25 tsk.peber
 
75 g.margarine
2 store madæbler
4 tomater
2 store løg
0.5 tsk.salt
0.25 tsk.det tredje krydderi
0.25 tsk.karry
 


Opskrift:

Koteletterne bankes let, pudres med krydret hvedemel og brunes hurtigt på begge sider i margarine. De lægges i smørsmurt ildfast fad.

Æblebåde med eller uden skræl, men fri for kernehus, tomatbåde og løgringe lægges rundt om, drysses med krydderier og dækkes med smørklatter her og der.

Retten steger utildækket i ovn 30 minutter ved 200 grader C alm. Ovn.

Panden koges af med suppe, evt. fløde til skysauce der serveres til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3444 gange,
og udskrevet 43 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu