Calcutta koteletter

Calcutta koteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
600 g.svinekoteletter
2 spsk.Hvedemel
1 tsk.salt
0.25 tsk.peber
 
75 g.margarine
2 store madæbler
4 tomater
2 store løg
0.5 tsk.salt
0.25 tsk.det tredje krydderi
0.25 tsk.karry
 
Opskrift:
Koteletterne bankes let, pudres med krydret hvedemel og brunes hurtigt på begge sider i margarine. De lægges i smørsmurt ildfast fad.

Æblebåde med eller uden skræl, men fri for kernehus, tomatbåde og løgringe lægges rundt om, drysses med krydderier og dækkes med smørklatter her og der.

Retten steger utildækket i ovn 30 minutter ved 200 grader C alm. Ovn.

Panden koges af med suppe, evt. fløde til skysauce der serveres til.





karakterer:
Opskriften er vist 7441 gange,
og udskrevet 80 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu