Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kanin i hvidvin med pasta

Kanin i hvidvin med pasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 kanin skåret ud
1 spsk.Olivenolie
 Salt
 Peber
4 dl.hvidvin
 Lidthønsebouillon eller vand
8-10 soltørrede tomater
1 spsk.Kapers
 
 Tilbehør:
4 portioner pasta
100 g.gorgonzola
 Lidtfløde
 


Opskrift:

Brun kaninstykkerne i olie i en stegegryde. Tag dem op efterhånden, som de bliver brunet. Når alle kødstykkerner er brunet, kommes de tilbage i gryden, og hvidvinen hældes ved. Hak de soltørrede tomater groft og kom dem i sammen med kapers. Krydr med lidt salt (pas på de soltørrede tomater og kapers er ret salte) og peber og lad retten simre i ca. 30 minutter. Tilsæt evt. lidt bouillon eller vand undervejs.

Imens koges pastaen, og gorgonzolaen smeltes i ca. 2 dl. fløde i en gryde. Hæld vandet fra pastaen og vend den i gorgonzolablandingen. Smag kaningryden til og server den med gorgonzolapastaen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2640 gange,
og udskrevet 27 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu