hønsebouillon eller vand Lidt hønsebouillon eller vand
8-10
soltørrede tomater8-10 soltørrede tomater
1
spsk.
Kapers1 spsk. Kapers
Tilbehør: Tilbehør:
4
portioner pasta4 portioner pasta
100
g.
gorgonzola100 g. gorgonzola
Lidt
fløde Lidt fløde
Opskrift:
Brun kaninstykkerne i olie i en stegegryde.
Tag dem op efterhånden, som de bliver brunet.
Når alle kødstykkerner er brunet, kommes de tilbage i gryden, og hvidvinen hældes ved.
Hak de soltørrede tomater groft og kom dem i sammen med kapers.
Krydr med lidt salt (pas på de soltørrede tomater og kapers er ret salte) og peber og lad retten simre i ca. 30 minutter.
Tilsæt evt. lidt bouillon eller vand undervejs.
Imens koges pastaen, og gorgonzolaen smeltes i ca. 2 dl. fløde i en gryde.
Hæld vandet fra pastaen og vend den i gorgonzolablandingen.
Smag kaningryden til og server den med gorgonzolapastaen.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 2984 gange, og udskrevet 64 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider