Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































One pot - pasta med kylling

One pot - pasta med kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :


One pot - pasta med kylling, billede 4 One pot - pasta med kylling, billede 1 One pot - pasta med kylling, billede 2 One pot - pasta med kylling, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 Porre 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
400 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
250 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
400 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
   
350 gram Pasta penne
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Bouillonterning, kylling 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
   
150 gram Revet ost, mozzarella 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
Evt. Rød chilipeber
   
Opskrift:
Porren skæres i tynde ringe som skylles grundigt. Resten af grønsagerne renses og skæres i tern. Kyllingefileten skæres i tern. Det hele lægges i en gryde. Pasta efter smag lægges i, gerne i mundrette stykker. Fløde og vand hældes over og bouillon, salt, peber og basilikumblade tilsættes.

Sættes på komfuret og der tændes for varmen. Gryden skal have 30-40 minutter til pastaen er mør, der skal stadig være lidt væde ved, men ikke meget. Tilsæt ekstra væde hvis den koger tør.

Når pastaen er mør så tilsættes den revne ost som ”jævner” retten, er den for vandet så kog lidt videre uden låg. Smages til med salt og peber

Tips:

Denne ret egner sig fantastisk til tøm køleskabet, da næsten alle slags grønsager kan bruges, så brug hvad du har.






karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 1776 gange,
og udskrevet 38 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 11921 (2838 kcal)
KJ pr. Pers. 2980 (709 kcal)
Vægt ialt 2435 gram
Vægt pr. Pers. 608 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 489 KJ (116 kcal)
Protein 8.2 gram
Fedt 3.8 gram
Kulhydrat 13.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu