Sund kyllingelasagne
Hovedingrediens : Kylling - Hakket kylling Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Jeanet Kristensen Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Snit skalotteløgene og brun dem i en gryde tilsat olivenolie.
Tilsæt det hakkede kyllingekød eller de fint skårne kyllingestykker. Når kyllingekødet er færdigstegt sammen med løgene, tilsættes de 2 dåser hakkede tomater og der skrues ned på halv varme. Herefter tilsættes aubergine og squash (skåret i tynde skiver) og mornaysaucen. De 2 fed hvidløg presses i gryden, salt og cayennepeber tilsættes (med nænsom hånd). Gryden står og simrer på halv varme i ca. 10 min. Imens tændes ovn (varmluft 215 grader) og der findes et ildfast fad frem - der skal være plads til at lægge ca. 4 lag (hverken mere eller mindre). Der lægges et lille lag af den færdige sovs i bunden for, at lasagnepladerne ikke sidder fast ved det færdige resultat. Herefter lægges plader, fyld, plader, fyld, plader, fyld (vigtigt at slutte af med fyld). Cheddarosten rives over lasagnen hvorefter den sættes i ovnen I ca. 20 min. (hold løbende øje med osten). Lasagnen er færdig. |
|
Opskriften er vist 96643 gange,
og udskrevet 1160 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (254 stemmer) |
|
Kommentarer dorte - 2012-01-02 11:51:23 super lækker. den skal laves igen Anders - 2011-01-01 18:54:44 Den er rigtig god og velsamgende - man kan evt. tilsætte gulerødder |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne