Sund kyllingelasagne næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
2 Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
500 gram Kyllingekød hakket 5%
Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
2 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 Mornaysauce 5% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Mornaysauce kan købes på papkarton med 5 dl.
1 Aubergine 1 mellemstor aubergine vejer ca. 300 gram.
1 Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 tsk. Cayennepeber
   
12 Lasagneplader, fuldkorn En fuldkornslasagneplade vejer ca 20 gram
   
200 gram Cheddarost 50+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
Energi:
KJ total 12871 (3064 kcal)
KJ pr. Pers. 3217 (766 kcal)
Vægt ialt 2898 gram
Vægt pr. Pers. 724 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 444 KJ (105 kcal)
Protein 7.9 gram
Fedt 4.5 gram
Kulhydrat 8.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)