Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Karens suppe

Karens suppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Stine

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.hakket oksekød
250 g.hakket svine og kalvekød
4 store løg i tern
6 porrer
1-2 glaschampignon
1 pk.pikant ost
300 g.flødeost
 peber
2 l.boullion
 
Opskrift:
Løg svitses, kød svitses, derefter fyldt, ost og champignon kommes i til sidst.

Tips:

Kan laves en dag før, osten og champignonerne kommes først i noget tid inden det skal serveres.

karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3828 gange,
og udskrevet 62 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu