Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Karens suppe

Karens suppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Stine

Indsendt :





Ingredienser:
500 g.hakket oksekød
250 g.hakket svine og kalvekød
4 store løg i tern
6 porrer
1-2 glaschampignon
1 pk.pikant ost
300 g.flødeost
 peber
2 l.boullion
 


Opskrift:

Løg svitses, kød svitses, derefter fyldt, ost og champignon kommes i til sidst.

Tips:

Kan laves en dag før, osten og champignonerne kommes først i noget tid inden det skal serveres.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3713 gange,
og udskrevet 44 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu