Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pasta med savoykål

Pasta med savoykål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4-5 pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kål - Savoykål

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : nete

Indsendt :





Ingredienser:
1 lille savoykål
1 ps.pinjekerner
1 pk.bacon i tern
1 lille klat margarine
1 ps.revet mozarella
1 spsk.parmesan ost
1 pk.frisk spinat pasta
10 dråberworchestersauce
 


Opskrift:

Skær stokken af savoykålen.
Resten skæres i cm tynde strimler
rist bacon på f.eks en wok-pande - de sidste 2 min. ristes pinjekerner med i.
Bacon+pinjekerner tages op på tallerken.
Steg nu savoykålen i 10 min i det fedtstof, der er tilbage fra baconen
Mens savoykålen steger sættes pastavandet i kog og pastaen koges 2-3 min.
Når savoykålen har stegt 10 min. puttes bacon, pinjekerner, smør, mozarella og parmesan ost i. Vandet hældes fra pastaen og pastaen puttes i retten( der må dog godt "hænge" lidt vand ved.)
Retten simrer færdig 3-4 min med låg på og ved svag varme.


Tips:

Denne ret er hele familens livret. Den er nem at lave og er færdig i løbet af 20 minutter




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7739 gange,
og udskrevet 129 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Samael  -  2012-01-05 17:35:37
Hvor meget bacon er der i en pakke bacon? Jeg bruger kun økobacon købt i hele stykker.