Skær stokken af savoykålen.
Resten skæres i cm tynde strimler
rist bacon på f.eks en wok-pande - de sidste 2 min. ristes pinjekerner med i.
Bacon+pinjekerner tages op på tallerken.
Steg nu savoykålen i 10 min i det fedtstof, der er tilbage fra baconen
Mens savoykålen steger sættes pastavandet i kog og pastaen koges 2-3 min.
Når savoykålen har stegt 10 min. puttes bacon, pinjekerner, smør, mozarella og parmesan ost i. Vandet hældes fra pastaen og pastaen puttes i retten( der må dog godt "hænge" lidt vand ved.)
Retten simrer færdig 3-4 min med låg på og ved svag varme.
Tips:
Denne ret er hele familens livret.
Den er nem at lave og er færdig i løbet af 20 minutter
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 9016 gange, og udskrevet 177 gange.
Kommentarer
Samael - 2012-01-05 17:35:37 Hvor meget bacon er der i en pakke bacon?
Jeg bruger kun økobacon købt i hele stykker.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider