Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Laks kogt Hollandaise

Laks kogt Hollandaise, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5 Pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja

Indsendt :





Ingredienser:
300 g.laks pr. person
1 l.vand
0.5 dl.eddike
15 g.salt
100 g.gulerod
125 g.løg i skiver
1 lille gren timinan
1 lauerbærblad (måske lidt flere)
10 peber korn
5 persillestilke (skal være stilke)
 


Opskrift:

Laksen renses og skylles, skæres i skiver på langs eller som kotteletter på tværs. D.v.s. at rygbenet tages ud ved at føre en skarp kniv fra rygsiden langs med rygbenet hele vejen igennem fisken. Dette gøres på begge sider af benet. Der vil følge mange af sidebenene med når kniven forsigtigt føres ud under dem.
Uden ben skæres 2 stk af fileten pr. person
Posher fisken i courtbouillon, efter at den er skyllet i koldt vand
Courtbouillon:
1 l vand ½ eddike salt gulerod løg timinian lauerbærblad peberkorn persillestilke og gerne fiskeben eller lignende.
Skal koge ca ½ time til urter er møre.
Sigtes og er nu klar til brug







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 7566 gange,
og udskrevet 82 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu