Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Lammeculotte med tomat relish, tzaziki og kartofle

Lammeculotte med tomat relish, tzaziki og kartofle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammeculotte

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Nic

Indsendt :



Ingredienser:
1 Lammeculotte
 
500 g.friske tomater
450 g.kartofler
1 agurk
400 g.græsk youghurt
 
 Basilikum
1 lille dusk persille
1 citron
0.5 hvidløg
1 tsk.knust chili
1 tsk.honning
3 spsk.olivenolie
 
Opskrift:
Put culotten i en bradepande. Skær riller i culottens fedt og stop skåret hvidløg derned. Put derefter 1 spsk. citronsaft derned, sammen med 1 spsk. olie. Smør den godt ind i blandingen, krydr med salt og peber, og lad den stå og marinere i en time til halvanden.

Tomat relishen laves ved at tomaterne skylles og skæres i både. De puttes derefter i et ildfast fad med 2 spsk. olie, 1 spsk. citronsaft, 1 lille dusk finthakket persille, lidt salt og lidt peber, en tsk. knust chilipulver og en tsk. basilikum. Dette vendes og bliver blandet, og sættes derefter i en ovn der er forvarmet til 225 grader. Giv dem 20 min, og put derefter en tsk. honning til (som du vender i tomaterne), put stegen i ovnen, og giv det hele 30 min. Tomaterne skal vendes i ny og næ, så de ikke bliver sorte.

Kartoflerne (som er kogt inden) skæres i store tern, og steges på en pande med olie. Vendes med salt og peber.

Tazikien laves ved at tage en halv agurk, skære den i små tern (eller rive den), og putte den i den græske youghurt sammen med hvidløg, salt, peber og lidt citronsaft. Smag selv til.

Velbekomme

Tips:

Dette er lækkert

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10335 gange,
og udskrevet 217 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu