Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lammeculotte med tomat relish, tzaziki og kartofle

Lammeculotte med tomat relish, tzaziki og kartofle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammeculotte

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Nic

Indsendt :





Ingredienser:
1 Lammeculotte
 
500 g.friske tomater
450 g.kartofler
1 agurk
400 g.græsk youghurt
 
 Basilikum
1 lille dusk persille
1 citron
0.5 hvidløg
1 tsk.knust chili
1 tsk.honning
3 spsk.olivenolie
 


Opskrift:

Put culotten i en bradepande. Skær riller i culottens fedt og stop skåret hvidløg derned. Put derefter 1 spsk. citronsaft derned, sammen med 1 spsk. olie. Smør den godt ind i blandingen, krydr med salt og peber, og lad den stå og marinere i en time til halvanden.

Tomat relishen laves ved at tomaterne skylles og skæres i både. De puttes derefter i et ildfast fad med 2 spsk. olie, 1 spsk. citronsaft, 1 lille dusk finthakket persille, lidt salt og lidt peber, en tsk. knust chilipulver og en tsk. basilikum. Dette vendes og bliver blandet, og sættes derefter i en ovn der er forvarmet til 225 grader. Giv dem 20 min, og put derefter en tsk. honning til (som du vender i tomaterne), put stegen i ovnen, og giv det hele 30 min. Tomaterne skal vendes i ny og næ, så de ikke bliver sorte.

Kartoflerne (som er kogt inden) skæres i store tern, og steges på en pande med olie. Vendes med salt og peber.

Tazikien laves ved at tage en halv agurk, skære den i små tern (eller rive den), og putte den i den græske youghurt sammen med hvidløg, salt, peber og lidt citronsaft. Smag selv til.

Velbekomme

Tips:

Dette er lækkert




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9748 gange,
og udskrevet 190 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu