stykker lammefilet a. 100 g.4 stykker lammefilet a. 100 g.
4
kviste
rosmarin4 kviste rosmarin
4
butterdejplader4 butterdejplader
4
spsk.
Tyttebær eller tranebærgele eller syltetøj4 spsk. Tyttebær eller tranebærgele eller syltetøj
1
æg1 æg
Salt Salt
Peber Peber
Olie Olie
Opskrift:
Drys lammestykkerne med salt og peber og brun dem i olie på alle sider.
Lad dem afkøle.
Læg dem på hver sit stykke butterdej, der lige rulles lidt større først, så det kan omslutte lammekødet.
Læg halvdelen af hver kvist rosmarin på kødet og top med en skefuld syltetøj.
Luk dejen grundigt omkring hvert stykke og sæt resten af kvisten af rosmarin igennem som nål.
Pensl med æg og bag dem ved 200 grader C i 15-20 minutter.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 3588 gange, og udskrevet 64 gange.
Kommentarer
Elisabeth - 2010-12-20 19:01:24 det er en fantastisk kage. har nu ikke benyttet mig af "jord tippet", men puttede istedet lidt kanel oven på, da dette gav en julet sødme. Leverpostejen er faktisk et perfekt match til chokolade, - fantastisk!
-OBS: hvis den skal være ekstra god, så tilsæt lidt mere øl end henvist ...
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider