Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Indbagt lammefilet med tyttebær

Indbagt lammefilet med tyttebær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 stykker lammefilet a. 100 g.
4 kvisterosmarin
4 butterdejplader
4 spsk.Tyttebær eller tranebærgele eller syltetøj
1 æg
 Salt
 Peber
 Olie
 
Opskrift:
Drys lammestykkerne med salt og peber og brun dem i olie på alle sider. Lad dem afkøle.

Læg dem på hver sit stykke butterdej, der lige rulles lidt større først, så det kan omslutte lammekødet. Læg halvdelen af hver kvist rosmarin på kødet og top med en skefuld syltetøj. Luk dejen grundigt omkring hvert stykke og sæt resten af kvisten af rosmarin igennem som nål. Pensl med æg og bag dem ved 200 grader C i 15-20 minutter.

karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3368 gange,
og udskrevet 55 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Elisabeth  -  2010-12-20 19:01:24
det er en fantastisk kage. har nu ikke benyttet mig af "jord tippet", men puttede istedet lidt kanel oven på, da dette gav en julet sødme. Leverpostejen er faktisk et perfekt match til chokolade, - fantastisk! -OBS: hvis den skal være ekstra god, så tilsæt lidt mere øl end henvist ...