| |
|
Koteletter i fad med karry
Koteletter i fad med karry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
4 | | store koteletter eller 8 fadkoteletter4 store koteletter eller 8 fadkoteletter | 2 | ds. | hakkede tomater med hvidløg2 ds. hakkede tomater med hvidløg | 1 | | peberfrugt1 peberfrugt | 1 | | creme finé fløde til madlavning1 creme finé fløde til madlavning | 8 | | champignon8 champignon | 7 | | kartofler7 kartofler | | | karry karry | | | Ris efter behov Ris efter behov | | | |
| |
Læg de rå koteletter i bunden af et fad
Snit peberfrugter og champignon i tern og fordel det ud over koteletterne
Skær kartoflerne i tynde skiver, og fordel dem i fadet.
Strøg med karry efter smag. Ønskes en stærk ret, strøg da meget karry
Bland hakkede tomater og fløde i en skål, og hæld dem over retten.
Bages i ovnen ved 200 c i 1 time, eller til kartoflerne er møre.
Serveres enten som retten er, eller med ris til.
Velbekomme
|
|
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 7208 gange, og udskrevet 121 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|