Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Stegt lammefilet med harissa

Stegt lammefilet med harissa, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 lammefileter
 Salt
1 spsk.Harissa
1 citron saften heraf
500 g.humus
 Sprød salat
 Olivenolie
 


Opskrift:

Brun kødet på alle sider i varm olie på en pande. Krydr med salt. Smør harissa på kødet på begge sider og læg det tilbage på panden. Steg videre stille og roligt ca. 14 minutter i alt. Pres citron henover, tag panden fra varmen og lad kødet hvile lunt i 5 minutter. Server med humus, sprød salat, godt brød og et par japalenos.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3660 gange,
og udskrevet 29 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu