Stegt lammefilet med harissa

Stegt lammefilet med harissa, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 lammefileter
 Salt
1 spsk.Harissa
1 citron saften heraf
500 g.humus
 Sprød salat
 Olivenolie
 
Opskrift:
Brun kødet på alle sider i varm olie på en pande. Krydr med salt.

Smør harissa på kødet på begge sider og læg det tilbage på panden. Steg videre stille og roligt ca. 14 minutter i alt.

Pres citron henover, tag panden fra varmen og lad kødet hvile lunt i 5 minutter.

Server med humus, sprød salat, godt brød og et par japalenos.





karakterer:
Opskriften er vist 6108 gange,
og udskrevet 84 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu