Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fyldt lammekølle med hvidløg og mynte, serveret med glaserede gulerødder

Fyldt lammekølle med hvidløg og mynte, serveret med glaserede gulerødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1800 g.lammekølle
 Salt
 Peber
 
 Fyld:
1 dl.friske mynteblade
1 skalotteløg
7 fedhvidløg
0.5 dl.pinjekerner
0.5 dl.rasp
 Salt
 Peber
 Kødnåle
7 dl.vand
 
 Sauce:
 Sky fra lammestegen
2 dl.fløde 13%
1 spsk.Majsstivelse
1 spsk.Fintrevet limeskal
 Salt
 Peber
 
 Glaserede gulerødder
1 kg.Gulerødder
1.5 dl.balsamico eddike
3 spsk.Honning
 Salt
 Peber
 
 Tilbehør
480 g.special edition paraboiled vilde ris
1 godt brød
 


Opskrift:

Det store lårben skæres fra kødet. Mynte, skalotteløg, hvidløg og pinjekerner hakkes meget fint, evt. i minihakker. Rasp, salt og peber blandes i. Fyldet fyldes ind hvor benet sad. Lammekøllen lukkes med kødnåle og drysses med salt og peber.

Bradepanden stilles på anden nederste ribbe. Kødet brunes ved 250 grader C i ca. 15 minutter, varmen skrues ned til 160 grader C og vandet hældes ved. Lammekøllen stedes i ca. 1½ time (centrumstemperatur 70 grader C). Kødet hviler i ca. 20 minutter, før det skæres i skiver. Lammeskyen hældes i en kasserolle og reduceres til det halve. Fløde og majsstivelse røres sammen og hældes i. Limeskal, salt og peber tilsættes.

Gulerødderne skæres i 2-3 cm. Lange stykker. Koges 5 minutter i letsaltet vand. Balsamicoeddike, honning, salt og peber bringes i kog på en pande. Gulerødderne kommes på panden og vendes rundt ca. 5 minutter







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2754 gange,
og udskrevet 43 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu