Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Koteletter med fyldte kartofler

Koteletter med fyldte kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 store nakkekoteletter
 Evt.olie og smør
150 g.bacon i skiver
2-3 rødløg i tynde både
250 g.champignon i kvarte
 
 Fyldte kartofler:
5 store bagekartofler
1 tsk.smør
2-3 spsk.Fromage frais
1 æggeblomme
 Salt
 Peber
1.5 dl.hakket persille purløg og løvstikke
 


Opskrift:

Skrub kartoflerne og bag dem ved 200 grader C i en god time. Tag dem ud, flæk dem og skrab indholdet op i en skål og pisk det jævnt med smør, fromage frais og æggeblomme. Smag til med salt og peber og rør krydderurterne i. Fyld mos i 4 af skallerne. Sæt kartoflerne i ovnen ved 200 grader C i ca. 10 minutter.

Del baconskiverne midt over og steg dem sprøde på en stor pande. Læg dem på fedtsugende papir. Steg nakkekoteletterne i baconfedtet 2-3 minutter på hver side (eller skyl panden og brun dem i smør og olie). Tag dem op. Steg rødløg og champignoner og læg dem på et fad. Krydr med salt og peber. Læg koteletterne over og pynt med bacon.

Server fadet med kartofler og salat.

Tips:

De fyldte kartofler kan forberedes i god tid, lige til at sætte i ovnen. Hvis de er blevet kolde, skal de have 15-20 minutter i den varme ovn.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2201 gange,
og udskrevet 38 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu