Koteletter med fyldte kartofler
Indsendt : Red : |
|
|
Skrub kartoflerne og bag dem ved 200 grader C i en god time.
Tag dem ud, flæk dem og skrab indholdet op i en skål og pisk det jævnt med smør, fromage frais og æggeblomme.
Smag til med salt og peber og rør krydderurterne i.
Fyld mos i 4 af skallerne.
Sæt kartoflerne i ovnen ved 200 grader C i ca. 10 minutter.
Del baconskiverne midt over og steg dem sprøde på en stor pande. Læg dem på fedtsugende papir. Steg nakkekoteletterne i baconfedtet 2-3 minutter på hver side (eller skyl panden og brun dem i smør og olie). Tag dem op. Steg rødløg og champignoner og læg dem på et fad. Krydr med salt og peber. Læg koteletterne over og pynt med bacon. Server fadet med kartofler og salat. Tips: De fyldte kartofler kan forberedes i god tid, lige til at sætte i ovnen. Hvis de er blevet kolde, skal de have 15-20 minutter i den varme ovn. |
|
|
Opskriften er vist 3085 gange,
og udskrevet 95 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne