Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kurts lammegryde med ingefær

Kurts lammegryde med ingefær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammehals

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 store løg (2 fint og 2 grofthakkede
8-10 tynde gulerødder i strimler
3 cm.ingefær i små terninger
4 store fed hvidløg i små stykker
800 g.lammehalsfilet udskåret i 8-10 stykker
1 squash flækket 2 gange og skåret i 5-6 mm tykke skiver
25 g.smør
1 knsp.Stødt ingefær
1 knsp.Anis
 
 Tilbehør:
 Flutes og/eller kogte persillekartofler
 


Opskrift:

Smelt smørret i en gryde. Tilsæt ingefærtern, og lad dem simre i smørret i ca. 1 minut. Kom kødet i og svits det kort. Tilsæt vand så kødet lige er dækket, og tilsæt det finthakkede løg. Lad det simre ved svag varme i 30 minutter under låg. Tilsæt derefter de grofthakkede løg og gulerødderne. Lad det simre i 10 minutter, før squashstykkerne kommes i. Lad retten simre 7 minutter, og krydr med salt, peber, stødt ingefær og anis. Sluk for varmen og tilsæt de hakkede hvidløg under omrøring. Da kød og grønsager giver en dejlig sky, kan retten med fordel nydes med flutes til. (kan jævnes med majsstivelse udrørt i koldt vand)




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 3088 gange,
og udskrevet 31 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu