Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Stegt kanin i urter og kidneybønner

Stegt kanin i urter og kidneybønner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 tynde skiver bacon
4 hele kaninlår
 Salt
 Peber
1 spsk.Olivenolie
2 bananskalotteløg i både
4 fedpillede hvidløg
4-6 gulerødder i tykke skiver
4 kvistetimian
1-2 kvisterosmarin
1 dl.tør hvidvin
2-3 dl.kalve eller hønsebouillon
1 ds.kogte skyllede kidneybønner
 Evt.lidt majsstivelse til jævning
 
 Tilbehør:
 Godt brød
 


Opskrift:

Skær bacon i små terninger, og brun dem let sprøde i en tør gryde. Tag dem op, kom en smule olie i gryden og brun kaninlårene fint gyldne på alle sider. Tag dem op, og brun urterne godt i fedtstoffet fra kødet. Tilsæt vin, og kog ind til en tredjedel. Læg kødet tilbage i gryden, tilsæt bouillon, og læg låg på. Lad kødet simre i 35 minutter, spæd evt. med lidt vand, og vend kødet halvvejs under stegningen. Tag kødet op, dæk det godt til med stanniol, og lad det trække 10 minutter inden servering. Kom de skyllede og afdryppede bønner i retten, og kog videre uden låg til saucen jævner let. Jævn evt. med lidt majsstivelse. Tilsæt stegte bacon, varm igennem, og smag til.

Server kaninlårene i urterne, og giv godt brød til

Tips:

Kaninlårene kan erstattes med kyllingelår







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 1663 gange,
og udskrevet 35 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu