Den røde barons dyrekølle

Den røde barons dyrekølle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rådyr - Dyrekølle

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
1 dyrekølle
 salt
 peber
 
 Suppe:
3 finthakkede store løg
3 skiveskårne gulerødder
3 snittede stængler bladselleri med top
4 spsk.Smør
1 spsk.Olie
2 spsk.Vinaigre
 laurbærblad
2 fedhvidløg
3 nelliker
1 tsk.salt
1 tsk.peber
3 dl.kogende vand
 
 Sauce:
 maizena
 piskefløde
 ribsgele
 
Opskrift:
Brun 3 finthakkede store løg, 3 skiveskårne gulerødder og 3 snittede stængler bladselleri med top i 4 spsk. Smør og 1 spsk. Olie i en gryde. Tilsæt 2 spsk. Vinaigre, laurbærblad, 2 fed hvidløg 3 nelliker, 1 tsk. salt, 1 tsk. peber og 3 dl. kogende vand, og lad det simre under låg 30 minutter.
Afkøl og si suppen.

Gnid køllen med lidt salt og peber og brun den i ovnen ved 250 grader C i 15 minutter.

Skru ned til 150 grader og begynd at dryppe jævnligt med suppen, mens køllen steger færdig, 115 time (70 grader C på stegetermometeret). Kødsaften skal være svagt rosa.

Lad køllen hvile et kvarter før udskæringen, mens skyen fra bradepanden jævnes med maizena og piskefløde og smages til med ribsgele.

Server rødkålssalat til.


karakterer:
Opskriften er vist 6979 gange,
og udskrevet 71 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu