Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Den røde barons dyrekølle

Den røde barons dyrekølle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rådyr - Dyrekølle

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 dyrekølle
 


Opskrift:

Brun 3 finthakkede store løg, 3 skiveskårne gulerødder og 3 snittede stængler bladselleri med top i 4 spsk. Smør og 1 spsk. Olie i en gryde. Tilsæt 2 spsk. Vinaigre, laurbærblad, 2 fed hvidløg 3 nelliker, 1 tsk. salt, 1 tsk. peber og 3 dl. kogende vand, og lad det simre under låg 30 minutter. Afkøl og si suppen. Gnid køllen med lidt salt og peber og brun den i ovnen ved 250 grader C i 15 minutter. Skru ned til 150 grader og begynd at dryppe jævnligt med suppen, mens køllen steger færdig, 115 time (70 grader C på stegetermometeret). Kødsaften skal være svagt rosa. Lad køllen hvile et kvarter før udskæringen, mens skyen fra bradepanden jævnes med maizena og piskefløde og smages til med ribsgele.

Server rødkålssalat til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5069 gange,
og udskrevet 42 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu