Rød karrypasta efter smag Rød karrypasta efter smag
Olie Olie
Opskrift:
Risene sættes over.
Kyllingen steges på en pande med lidt olie, når den er gennemstegt kommes kokosmælken på panden sammen med kyllingen. Den røde karry pasta røres ud i kokosmælken (jeg plejer at bruge 1-2 tsk. karrypasta), herefter tilsættes wok grønsagerne til panden, og de koges op i kokosmæklen. Og så er det klar til servering.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(8 stemmer)
Opskriften er vist 14004 gange, og udskrevet 138 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider