Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Stægt Tæsk

Stægt Tæsk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 stk

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Nicholai Nissen

Indsendt :



Ingredienser:
1 bloktofu
 Miso
 Shoyu/Tamari/Soja Sovs
 En god olie til marinering(evt tidsel/hasselnød etc)
 En god olie til stegning (evt kokos olie obs ikke jomfru oliven)
 Grøntsagsbuillon
 


Opskrift:
Skær tofuen i skiver, og lav en marinade der dækker alle skiverne af lige dele soja sovs og grøntsagsbuillion. Jeg plejer at bruge buillionterninger opløst i vand. Opløs miso i blandingen, og tilsæt olie. Lad det trække nogle timer, meget gerne natten over, de kan ikke få for meget. Steg dem i rigeligt med olie, gerne kokos olie, men jomfru oliven olie frarådes, da smagen vil trænge meget igennem grundet mængden.

Tips:

Fantastisk erstatning for stegt flæsk. Føles ikke som kød, men smagen og stemningen rammer rigtig godt. Ønskes en "paneret flæsk" variant skal tofuskiverne før stegning vendes i rasp, der burde være væske nok, men ellers er sojamælk tykt og godt bindende. Opskriften er vegansk, potentielt glutenfri og sukkerfri.

karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 2352 gange,
og udskrevet 43 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Nicholai  -  2010-12-09 16:32:44
Hovsa. jeg kom vist til at stave stegt med æ.