Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pølsehorn med grahamsmel

Pølsehorn med grahamsmel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

FrokostRet : Frokost - Pølsehorn

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : tomaties

Indsendt :





Ingredienser:
25 g.gær
1 dl.vand
75 g.margarine
1 dl.ymer
1 æg
1 tsk.salt
2 dl.hvedemel
5 dl.grahamsmel
 
 Ketchup
 
 Pensling:
1 Æg
 
 Drys:
 Sesamfrø
 


Opskrift:

Først skal gæren røres ud i vandet.
Herefter tilsættes ymer, æg og salt. Efter dette hældes melet i, og magarinen smuldres ned i skålen.
Dejen skal så hæve i 30 min.
Dejen æltes igen og skæres ud i trekanter. Put ketchup på, og rul herefter pølsen ind i dejen.
Pølsehornene hæver i 10 min., hvorefter de pensles og drysses med sesamfrø. De bages 15-20 min. v/ 200 gr. varmluft.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Pølsehorn



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (27 stemmer)

Opskriften er vist 18994 gange,
og udskrevet 413 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

MAD  -  2013-06-16 10:47:32
Elsker pølsehorn... Nu må man se om de er gode- men hvorfor har ingen skrevet kommentarer ? ? • =


Lisa  -  2012-02-09 13:05:26
hvor mange bliver der?


tomaties  -  2011-11-27 19:59:25
Man kan sagtens lade være med at putte så meget margarine i - jeg putter egentlig bare lidt i på øjemål, en 20-30 gram.