flåede hakkede tomater 1 ds. flåede hakkede tomater
3-4
dl.
piskefløde3-4 dl. piskefløde
1
oksebuillon terning1 oksebuillon terning
salt salt
peber peber
2-300
g.
revet ost2-300 g. revet ost
Opskrift:
Løgene pilles og skærres i halve og derefter i skiver. Perberfrugterne renses for kerner og deles på langs i ca 1,5 cm. tykke strimler.
Brun kotelletterne på en stegepande og krydder med salt og peber.
Læg koteletterne i et stort ildfast fad i ét lag.
Svits løgene og fordel dem over kotellerne.
Svits peberfrugterne let og fordel dem over koteletterne.
Hæld de flåede tomater ud over kød og grøntsager.
Kog panden af med fløde og opløs buillonterningen heri. Fløden hældes over fadet og gratineres med revet ost.
Retten gratineres i ovnen i ca. 30 min ved 200 grader. (varmluft 180 grader)
Serveres med kogte ris.
Basmatiris eller Jasminris anbefales!
Opskriften er vist 5404 gange, og udskrevet 100 gange.
Kommentarer
irene - 2013-09-23 18:43:12 Super opskrift.. nem og hurtig at lave og meget smagfuld. Jeg valgte at tilsætte majs og champignon hvilket bestemt kan anbefales :)
evakellie - 2010-12-07 19:34:13 Tips til min opskrift. Koteletterne kan gerne være nakkekoteletter for en mere smagfuld kotelet. Brug gerne hakkede tomater med basilikum og hvidløg for ekstra krydret smag. Håber at få tilbagemeldinger hvis nogen har prøvet opskriften, da den ihvertfald er et stort hit her i huset og alle sidder tilbagelænet med fuld mave bagefter :)
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider