Tærtedejen formes. Fetaen smuldres og blandes med de optøede rejer og hældes i formen. Æg og piskefløde piskes sammen og hældes over. (Bland evt. lidt presset hvidløg i). Lidt oregano drysses over. Bages i forvarmet ovn ved 200 g i ca. 35 min.
Tips:
Serveres med flûtes og en god salat.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 22350 gange, og udskrevet 327 gange.
Kommentarer
- 2012-03-06 17:53:26 Den smager utroligt godt. Man skal passe lidt på med evt. hvidløg. Jeg kom et enkelt fed i, og det gav en god men gennemtrængende smag. 10 herfra :-)
Virus_BKL - 2011-12-29 13:40:13 Det er selvfølgelig hytteost den piskes med æg og ikke fløde :o)Tænkefejl under indskrivningen...
Izabela - 2011-11-16 17:13:28 Hor meget dl fløde skal der bruges?
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider