Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pebbernødder - med pebber og nødder!

Pebbernødder - med pebber og nødder!, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 plader 

SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Egil Olesen

Indsendt :





Ingredienser:
250 g.smør
250 g.sukker
1 tsk.stødt ingefær (kan undlades)
1 tsk.kanel (kan undlades)
2 tsk.pebber
1 tsk.kardemomme
1 tsk.bagepulver
1 tsk.natron
1 dl.piskefløde
2 små æg
500 g.hvedemel (evt. lidt mere hvis store æg)
125 g.kværnet/meget finthakket hasselnødder
 


Opskrift:

Smør og sukker piskes rigtig godt sammen (= lang tid) med en el-mikser, til sukkeret er pisket godt ud.
Piskefløden røres i og alt piskes herefter sammen med æggene.
Bland krydderier, bagepulver, natron og nødder i melet og rør det i og pisk godt til dejen bliver nogenlunde fast.
Ælt det sammen med hænderne (kom evt. mere mel i, såfremt dejen ikke slipper).
Tril dejen ud i tynde pølser (på størrelse med en lillefinger) og skær dem i små stykker, ca. 1 cm.
På vej til bagepanden trykkes de let sammen med tommel- og pegefinger.
Bages i ca. 10 min., midt i ovnen, ved 200 grader C. alm. ovn (185 g i varmtluft).
De må ikke blive alt for brune og hårde, men skal selvfølgelig være gennembagt.
Smag evt. een efter 9 min.


Tips:

Pebbernødderne bliver sprøde, luftige og velsmagende - så der bliver spist mange -:)







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 3317 gange,
og udskrevet 58 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu