Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Naan inspireret hvidløgsbrød

Naan inspireret hvidløgsbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 24 stk.

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Rodfrugter - Hvidløg

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : MissYorkie

Indsendt :





Ingredienser:
25 g.gær
5 dl.håndvarmt vand
2 æg
3 spsk.olie
2 tsk.salt
2 tsk.sukker
1000 g.hvedemel
 Hvidløg efter smag (Jeg brugte et helt hvidløg)
150 g.smør eller magarine til pensling
 


Opskrift:

Gæren røres ud i det lune vand. Salt og sukker tilsættes og røres ud til det er smeltet. De sammenpiskde æg, olien og hvidløg tilsættes (gem noget hvidløg til pensling). Mel æltes i til dejen har en passende konsistens. Hæver i en halv time.

ovnen forvarmes til 200 grader på varmluft.

Herefter deler man dejen op i 24 portioner (afhængig af hvor store man vil have brødene) og trykker dem flade med fingerspidserne. Lægges på en beklædt bageplade og efterhæver i 20 min. Imens smeltes smøret. Gryden tages af pladen og hvidløg puttes i. Brødene pensles med smør og hvidløg og bages i ovnen til de er stivnet lidt. Herefter tages de ud, vendes og pensles på bagsiden. Bages til de har lidt farve på bagsiden, tages ud, vendes og pensles en sidste gang på forsiden. Herefter drysses med noget krydderi efter smag (jeg brugte Örtagårds krydder mix)og gerne lidt revet parmasan. Bages en sidste gang til de har den ønskede farve.

Tips:

De sidste 2 gange brødene blev bagt, havde jeg kun en plade i ovnen af gangen da jeg ikke ville ricikere at jeg fik knækbrød ud af det istedet.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7701 gange,
og udskrevet 116 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu