Kommentarer
ulla - 2020-04-01 15:40:24 mig bekendter naanbrød uden gær. Rigtige naanbrød er meget flade. Dem spiste vi til alt, da vi var i Indien :)
- 2014-12-10 17:08:36 Kan disse fryses og vil i så først olierer dem når de tøes op igen??
Marie - 2014-11-27 18:01:53 Det var nok en af de bedste naanbrød, jeg nogensinde har smagt!!
Jeg prøvede da jeg lavede dem 4 gang, at suplere med lidt paprika, og det giver altså en supergod smag. Men tusind tak for opskriften, den var en succes her i hjemmet :-)
Hende der elsker Naanbrød - 2014-08-07 15:48:33 Hvor mange personer svare de 6 brød til?
Leif Trudslev - 2013-08-31 20:35:32 For at få brødene tynde som de "rigtige", trykker jeg dem helt flade på bagepladen, når de har efterhævet, altså lige inden de går i ovnen.
Katrine - 2013-06-05 19:16:43 Uhm, præcis lige så godt som jeg håbede på. Tak for opskriften!
- Jeg rullede bare dejen ud til én stor firkant, på størrelse med en stor bradepande. Efter sidste hævning, trykkede jeg fordybninger i dejen med fingrene inden jeg penslede med olie. 12-14 min. i ovnen.
jørgen - 2012-06-18 12:02:13 Jeg undlod bagepulver, da ting med bagepulver helst skal i ovn med det samme og
derfor lod gæren hæve. Måske skulle man prøve at blande lidt krydderier
i dejen for at give lidt smag. jeg prøver med lidt korianderfrø og lidt tørret. seasondressing ovenpå inden bagningen men jeg synes jeg manglede nogen smag . ellers var de meget lækre i konsistens.
karoline.bering - 2012-03-26 19:59:36 naanbrød er meget nemt og lave og smager fantastisk mhhh
Rikke - 2010-11-14 15:48:58 Rigtig gode til suppe hvis man drysser kryderi på dem inden man putter dem i ovnen.
bageren - 2010-02-23 18:19:53 de er da rigtig gode vis man lige smider lidt hvidløg og chilli i dem
privatdag - 2009-07-19 00:20:43 hold da op hvor er de bare gode, prøv at pensle dem med olivenolie og drys med en mexicansk grill-krydderi fra HEDEBOGÅRD som man kan købe i Tigern.... Det kan varmt anbefales......
Joan - 2009-07-17 16:29:54 For at få en dejlig krydret version af naan:
Bland 1 tsk hvidløgspulver, 1 tsk stødt koriander og 1 tsk 'jomfru i det grønne' frø i dejen (portionen med 6 stk). Pensl med olie indeholdende stødt koriander og hvidløgspulver, drys med 'jomfru i det grønne' frø. Meeget lækkert! ('jomfru i det grønne' frø kaldes også 'nigella' frø)
Hilsen Joan
- 2009-01-29 22:31:23 sejt de skal da prøves håber de smager lige så godt som de gjorde i ægypten
mads - 2008-10-16 17:48:53 virkelig lækre. kan dog også pensles med smeltet smør, hvilket man også ofte ser.
tilsæt evt lidt hvidløgspulver - så smager de endnu bedre !
Bente - 0000-00-00 00:00:00 Meget lækre!
Katrine - 0000-00-00 00:00:00 Helt kanon - lette at lave og super godt supplement til maden!
KakaoGutten - 0000-00-00 00:00:00 Bedste brød ever, Naanbrød > alt andet brød
Monica - 0000-00-00 00:00:00 Super brød, smager skide godt
Mikkel - 0000-00-00 00:00:00 Smager bare skide godt
- 0000-00-00 00:00:00 smager skønt
- 0000-00-00 00:00:00 Rigtig gode brød.
|