Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Gris-o-letter

Gris-o-letter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : 9Falck

Indsendt :





Ingredienser:
4-8 gris-o-letter (af stribet flæsk)
 salt
 peber
 karry
 salvie
4-8 skiverbacon
3 store løg
2 porrer
2-4 tomater eller 1 dåse tomater
 kogende vand
 persille
 
 kartofler til 4 pers
 


Opskrift:

Gris-o-letterne skal nok bestilles i dag hos slagteren jeg tror ikke de kan købes mere, man kan også selv lave dem, se under suplerende bemærkninger.
Gris-o-letterne brunes på begge sider og lægges i en lille bradepande eller ovnfast fad.
Løgene pilles og skæres i både, porrerne renses og skæres i skiver, tomaterne halveres og det hele fordeles mellem gris-o-letterne. Lidt kogende vand hældes ved og fadet dækkes med folie og sættes i en 225 grader varm ovn i ca 45 min.
Gris-o-letterne serveres med hakket persille, hvide kartofler og evt en salat

Tips:

Sådan laves gris-o-letter. Køb en hel side brystflæsk uden slag. 1. Benene skæres fra 2. Sværen og lidt af spækket skæres af 3.Kødsiden lægges opad og krydres med salt, peber, karry og salvie 4. Flæsket rulles sammen på den lange led med kødsiden indad som en rullesteg 5. Rullen udskæres i skiver på ca 2 cm 6. En skive bacon lægges over hver skive som holdes sammen med kødnåle/pinde







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 4385 gange,
og udskrevet 40 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu