Gris-o-letter
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : 9Falck Indsendt : Red : |
|
|
Gris-o-letterne skal nok bestilles i dag hos slagteren jeg tror ikke de kan købes mere, man kan også selv lave dem, se under supplerende bemærkninger.
Gris-o-letterne brunes på begge sider og lægges i en lille bradepande eller ovnfast fad. Løgene pilles og skæres i både, porrerne renses og skæres i skiver, tomaterne halveres og det hele fordeles mellem gris-o-letterne. Lidt kogende vand hældes ved og fadet dækkes med folie og sættes i en 225 grader varm ovn i ca 45 min. Gris-o-letterne serveres med hakket persille, hvide kartofler og evt en salat Tips: Sådan laves gris-o-letter. Køb en hel side brystflæsk uden slag. Benene skæres fra Sværen og lidt af spækket skæres af Kødsiden lægges opad og krydres med salt, peber, karry og salvie Flæsket rulles sammen på den lange led med kødsiden indad som en rullesteg Rullen udskæres i skiver på ca. 2 cm En skive bacon lægges over hver skive som holdes sammen med kødnåle/pinde |
|
Opskriften er vist 6714 gange,
og udskrevet 85 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne