Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Torsk i fad 04

Torsk i fad 04, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5-6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : Suustu Petersen

Indsendt :





Ingredienser:
500 g.torskefilet
2-3 dl.fløde blandet ½ med mælk
 salt
 peber
100 g.mild ost - revet
3 spsk.rasp
30 g.smør
1 pk.bacon i strimler
 frisk pasta - smalle strimler
 


Opskrift:

torskfilet rensens for ben og skæres i rette stykker og kommes i iltfast fad der er smurt med olie eller smør.
drøs salt og peber over fisken. kom fløde/mælk ved. kom osten over fiske og tilsidst raspen hvor smøren kommes oven på. kom det i ovnen som er forvarmet på 170 g i ca 20 min.
Rist/steg bason sprødt.
Kog pastaen iflg. anvisning.
lige inden retten serveres drøsses det sprøde bason over.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9381 gange,
og udskrevet 139 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu