Kiksekage 06

Kiksekage 06, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse kiks

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : er ikke fryseegnet

Indsendt af : dennis

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
350 g.smør
500 g.mørk chokolade (ca. 55% kakao)
9 dl.flormelis
6 Æggeblommer, pasteuriseret
30 firkantede kiks, fx Mariekiks (ca. 130 g)
 
Opskrift:
Smelt smørret i en lille gryde og tag gryden af varmen. Del chokoladen i mindre stykker og kom dem i smørret. Rør rundt til chokoladen er smeltet. Rør flormelis og æggeblommer i den lune chokoladeblanding. Beklæd en aflang, smal form (ca. 1½ liter) med plastfilm. Smør et tyndet lag af chokoladeblandingen i bunden af formen. Læg herpå et lag kiks - forsæt til der er i alt 4 lag kiks. Slut af med et lag chokolade. Stil kiksekagen tildækket i køleskabet til næste dag.


Tips: Kiksekagen har let ved at smuldre, specielt når den er iskold. Det er lettere at skære pæne skiver, hvis kagen står på køkkenbordet ca. ½ time før servering.



Tips:

serveres kold





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Kiksekage

karakterer:
Opskriften er vist 8564 gange,
og udskrevet 155 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu