Læg parmaskinken enkeltvis på et stykke bagepapir på en bageplade, læg et stykke bagepapir og bageplade over og sæt i ovnen 15 minutter ved 200 grader C. alm. ovn.
Steg fennikle i tynde skiver og løg i fine tern i olivenolien sammen med stødt fennikel, tages af.
Læg fisken på panden og steg den 2-3
minutter på hver side.
Krydr det hele med salt og peber.
Kartoffelmos:
Skær kartoflerne i grove stykker og kog dem møre, hæld vandet fra. Tilsæt vædskeblandingen og mos kartoflerne. Smag til med salt og peber.
Anret det hele på en tallerken. Først kartoffelmosen, så løgblandingen og derpå fisken. Pynt med dild og læg til sidst skinken på toppen.
Tips:
Sildehajbøffer kan købes online hos Fiskehuset Thisted Klik her
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 9178 gange, og udskrevet 74 gange.
Energi:
KJ total 9073 (2160 kcal)
KJ pr. Pers. 2268 (540 kcal)
Vægt ialt 2643 gram
Vægt pr. Pers. 660 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 343 KJ (81 kcal) Protein 7.5 gram Fedt 2.0 gram Kulhydrat 9.2 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider