Brændende hajkærlighed

Brændende hajkærlighed, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : HajFisk - Sildehaj

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :      Red :
Brændende hajkærlighed, billede 4 Brændende hajkærlighed, billede 1 Brændende hajkærlighed, billede 2 Brændende hajkærlighed, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
75 gram Parmaskinke, tynde skiver 1 skive Parmaskinke vejer ca. 10 gram
   
400 gram Fennikel, knold 1 mellemstor fennikel vejer ca. 200 gram renset vægt
400 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 tsk. Fennikel, stødt
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
4 Sildehajs steak a 160 g.
   
  Kartoffelmos:
1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
1 dl. Grøntsagsbouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Læg parmaskinken enkeltvis på et stykke bagepapir på en bageplade, læg et stykke bagepapir og bageplade over og sæt i ovnen 15 minutter ved 200 grader C. alm. ovn.

Steg fennikel i tynde skiver og løg i fine tern i olivenolien sammen med stødt fennikel, tages af.

Læg fisken på panden og steg den 2-3 minutter på hver side. Krydr det hele med salt og peber.

Kartoffelmos:
Skær kartoflerne i grove stykker og kog dem møre, hæld vandet fra. Tilsæt væskeblandingen og mos kartoflerne. Smag til med salt og peber.

Anret det hele på en tallerken. Først kartoffelmosen, så løgblandingen og derpå fisken. Pynt med dild og læg til sidst skinken på toppen.





karakterer:
Opskriften er vist 10269 gange,
og udskrevet 93 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 9073 (2160 kcal)
KJ pr. Pers. 2268 (540 kcal)
Vægt ialt 2643 gram
Vægt pr. Pers. 660 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 343 KJ (81 kcal)
Protein 7.5 gram
Fedt 2.0 gram
Kulhydrat 9.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu