Hjerter i flødesovs 03

Hjerter i flødesovs 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinehjerte

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Hladka

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 svinehjerter
25 g.margarine
0.5-1 l.fløde
1 bdt.persille
 Salt
 Peber
 
 Kartoffelmos:
1-2 kg.kartofler
50-100 g.Margarine
 Mælk
 Salt
 
Opskrift:
Rens hjerterne og skær dem i tern.
Svits dem i gryden med en smule margarine, til de er brune. Hjerterne kan udskille en del væske. Lad dem koge i denne væske indtil bunden kun lige er dækket.
Hæld fløden i så terne kun lige er dækket. Lad det koge ca 1 time ved svag varme.
5 minutter før retten tages af blusset, tilsæt det fint hakkede persille. Smag til med salt og peber.

Kartoffelmos:
Kog de skrællede kartofler uden salt, til de er møre. Mos dem sammen med margarinen. Tilsæt mælk for at få den rigtige konsistens. Smag til med salt.





karakterer:
Opskriften er vist 15225 gange,
og udskrevet 273 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu