Rens hjerterne og skær dem i tern.
Svits dem i gryden med en smule margarine, til de er brune. Hjerterne kan udskille en del væske. Lad dem koge i denne væske indtil bunden kun lige er dækket.
Hæld fløden i så terne kun lige er dækket. Lad det koge ca 1 time ved svag varme.
5 minutter før retten tages af blusset, tilsæt det fint hakkede persille. Smag til med salt og peber.
Kartoffelmos:
Kog de skrællede kartofler uden salt, til de er møre. Mos dem sammen med margarinen. Tilsæt mælk for at få den rigtige konsistens. Smag til med salt.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2
(3 stemmer)
Opskriften er vist 13840 gange, og udskrevet 257 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider