Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hjerter i flødesovs 03

Hjerter i flødesovs 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Hladka

Indsendt :





Ingredienser:
4 svinehjerter
25 g.margarine
0.5-1 l.fløde
1 bdt.persille
 Salt
 Peber
 
 Kartoffelmos:
1-2 kg.kartofler
50-100 g.Margarine
 Mælk
 Salt
 


Opskrift:

Rens hjerterne og skær dem i tern.
Svits dem i gryden med en smule margarine, til de er brune. Hjerterne kan udskille en del væske. Lad dem koge i denne væske indtil bunden kun lige er dækket.
Hæld fløden i så terne kun lige er dækket. Lad det koge ca 1 time ved svag varme.
5 minutter før retten tages af blusset, tilsæt det fint hakkede persille. Smag til med salt og peber.

Kartoffelmos:
Kog de skrællede kartofler uden salt, til de er møre. Mos dem sammen med margarinen. Tilsæt mælk for at få den rigtige konsistens. Smag til med salt.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 12717 gange,
og udskrevet 240 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu