Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Eisbein mit sauerkraut

Eisbein mit sauerkraut, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svineskank

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :


Eisbein mit sauerkraut, billede 4 Eisbein mit sauerkraut, billede 1 Eisbein mit sauerkraut, billede 2 Eisbein mit sauerkraut, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 kg.letsprængte svineskank, skåret i 4 stykker
1 spsk.peberkorn
3 laurbærblade
 
 Sauerkraut:
500 g.surkål
200 g.bacon i tern
1 spsk.peberkorn
1.5 spsk.hel kommen
 svinebouillon
 
 Ærtepure:
250 g.flækærter
 


Opskrift:

Skankene koges for svagt blus i rigeligt vand med peberkorn og laurbærblade i ca. 3 timer.

Løg og bacon steges til løgene er bløde. kålen presses fri for være og tilsættes sammen med peberkorn og kommen og ristes let inden bouillonen tilsættes. Koges ca. 1 time.

Flækærterne koges møre ca. 1½ time og blendes herefter til en konsistens som lind kartoffelmos, med kogevand fra skanken.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 19079 gange,
og udskrevet 160 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu