Eisbein mit sauerkraut

Eisbein mit sauerkraut, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svineskank

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :
Eisbein mit sauerkraut, billede 4 Eisbein mit sauerkraut, billede 1 Eisbein mit sauerkraut, billede 2 Eisbein mit sauerkraut, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 kg.letsprængte svineskank, skåret i 4 stykker
1 spsk.peberkorn
3 laurbærblade
 
 Sauerkraut:
500 g.surkål
200 g.bacon i tern
1 spsk.peberkorn
1.5 spsk.hel kommen
 svinebouillon
 
 Ærtepure:
250 g.flækærter
 
Opskrift:
Skankene koges for svagt blus i rigeligt vand med peberkorn og laurbærblade i ca. 3 timer.

Løg og bacon steges til løgene er bløde. kålen presses fri for være og tilsættes sammen med peberkorn og kommen og ristes let inden bouillonen tilsættes. Koges ca. 1 time.

Flækærterne koges møre ca. 1½ time og blendes herefter til en konsistens som lind kartoffelmos, med kogevand fra skanken.


karakterer:
Opskriften er vist 25067 gange,
og udskrevet 224 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu