Trøffelpizza

Trøffelpizza, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :
Trøffelpizza, billede 4 Trøffelpizza, billede 1 Trøffelpizza, billede 2 Trøffelpizza, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Pizzadej:
200 g.hvedemel
1.25 dl.vand
12.5 g.gær
0.75 spsk.trøffelolie
0.5 spsk.sukker
0.25 spsk.groft salt
 
 Fyld:
150 g.revet mozzarella
150 g.frisk mozzarella (den i kugler)
10 g.sort trøffel
 salt
 peber
 Trøffelolie
 
Opskrift:
Opløs gæren i vandet (ca. 30 grader C). Bland resten sammen med vandet, gem dog mel til at ælte på.

Ælt dejen rigtig meget – og drys lidt mel på og skær et kryds og lad dejen hæve under noget cellofan en halv times tid.

Rul dejen tyndt ud og fordel den revet ost herpå. Skær den friske mozzarella i skiver og fordel på pizzaen fordel ligeledes tyndtskårne trøfler evt, trøfler i olie på glas. Krydre med salt og peber, og dryp evt. med trøffelolie.

Bages ved 220 grader C. alm. ovn i 15-20 minutter på nederste rille.


karakterer:
Opskriften er vist 10895 gange,
og udskrevet 69 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu