Ninke-Mad Vegetar-teletter
Fryseegnet : ja. men bedre frisk Indsendt af : Ninke-Mad Indsendt : Red : |
|
|
skær quorn-fileterne i tern ca på størrelse med din fingers bredde (medmindre du har en sygdom så du har kæmpe enorme fingrer på størrelse med agurker).
klargør asparges. og hak dem i tern. lav en smørbolle i en gryde og hæld mælken på tilsæt bouillonterning. lad det simre og hygge sig lidt. så er det tid til at putte quorn-tern. krydderier og alle andre øvrige ingredienser i. imens din dejlige dejlige vegetartelette fyld bliver kogt. så skal du egentligt bare varme dine tartelet skaller i ovnen og se om der er noget godt imens de hygger sig. ligesom du gør. Tips: quorn er et vegetabilsk køderstatnings produkt som fås både i form af filet. eller hakket kød. (begge dele er lavet på svampe og meget meget lette at arbejde med. men mætter helt vildt) det kan købes på frost i Kvickly Bon Appetit. |
|
|
Opskriften er vist 4843 gange,
og udskrevet 123 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne