Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grønsagsuppe med kød og melboller

Grønsagsuppe med kød og melboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja kan fryses

Indsendt af : tp

Indsendt :




Ingredienser:
1 l.vand
2 bullion terninger (eller man kan have kogt)
2 pure
10 gulerødder
2 håndfulde blomkål
 melboller
 kødboller
4 skiverbacon
 


Opskrift:

skær baconet i stykker og steg baconet i gryden du laver suppen i.
når du har stegt baconet, så putter du vandet i og alle grønsagerne.
lad det komme op og koge og lad det koge i 3 minnuter.
når det har kogt så tager du kød og melboller op i og lad det koge 4 min.
suppen er færdig.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (7 stemmer)

Opskriften er vist 15555 gange,
og udskrevet 89 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

André Egeskov  -  2016-11-18 06:29:07
Hvor mange personer går denne opskrift til?