Grønsagsuppe med kød og melboller
Fryseegnet : ja kan fryses Indsendt af : tp Indsendt : Red : |
|
|
skær baconet i stykker og steg baconet i gryden du laver suppen i.
når du har stegt baconet, så putter du vandet i og alle grønsagerne. lad det komme op og koge og lad det koge i 3 minutter. når det har kogt så tager du kød og melboller op i og lad det koge 4 min. suppen er færdig. |
|
|
Opskriften er vist 17951 gange,
og udskrevet 148 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (7 stemmer) |
|
Kommentarer André Egeskov - 2016-11-18 06:29:07 Hvor mange personer går denne opskrift til? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne