Grønsagsuppe med kød og melboller

Grønsagsuppe med kød og melboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja kan fryses

Indsendt af : tp

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 l.vand
2 bouillonterninger (eller man kan have kogt)
2 pure
10 gulerødder
2 håndfulde blomkål
 melboller
 kødboller
4 skiverbacon
 
Opskrift:
skær baconet i stykker og steg baconet i gryden du laver suppen i.
når du har stegt baconet, så putter du vandet i og alle grønsagerne.
lad det komme op og koge og lad det koge i 3 minutter.
når det har kogt så tager du kød og melboller op i og lad det koge 4 min.
suppen er færdig.





karakterer:
Opskriften er vist 17586 gange,
og udskrevet 144 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-11-18 06:29:07
Hvor mange personer går denne opskrift til?