Hajbøfferne vendes i mel, krydres med salt og friskkværnet peber og steges i 4-5 min. på hver side.
Saucen laves sådan:
Det hakkede løg sauteres i smør (det vil sige steges uden at brune) og tilsættes champignon og den knuste peber. Rødvinen og fiskefonden tilsættes og det hele koges ned til cirka halvdelen.
Når det er kogt ned til ca. halvdelen, piskes det kolde smør i små klatter i saucen, der ikke må koge derefter, for så skiller den. Evt. kan man spare på smørret og jævne saucen.
Server med f.eks. ris eller bagt kartoffel og grøntsager, kan f.eks. være gulerødder og broccoli eller rosenkål og citron.
Tips:
Sildehajbøffer kan købes online hos Fiskehuset Thisted Klik her
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 6639 gange, og udskrevet 93 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider