Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Koupes

Koupes, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Oprindelsesland : Cypern

CypernKilde : Per K.

Indsendt :


Koupes, billede 4 Koupes, billede 1 Koupes, billede 2 Koupes, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Dej:
500 g.bulgur
1 l.vand
2 æg
1 tsk.Salt
0.5 tsk.Peber
 
 Fyld:
2 spsk.olivenolie
500 g.hakket svinekød
0.25 tsk.Kanel stødt
2 tsk.Salt
1 tsk.Peber
1 tsk.Oregano tørret
2 tsk.Mynte tørret
3 fedhvidløg
400 g.finthakket løg
1 stor håndfyld persille
 


Opskrift:

Dejen:
Læg bulguren i en stor skål og hæld det kogende vand over. Lad det trække ca. i time, rør rundt et par gange undervejs.

Hæld overskydende vand fra og klem bulguren fri for væde. Tilsæt æg, salt og peber og blend med stavblender til en tyk pasta.


Fyldet:
Varm olivenolie i en gryde og steg det hakkede kød heri ved medium varme til det er pænt og smuldret, ingen store klumper. Tilsæt kanel, salt, peber, oregano, mynte og hvidløg, og bland godt. Tilsæt de finthakkede løg og steg videre til de er klare, bløde og væden er fordampet. Smid en stor håndfuld hakket persille i og fjern gryden fra varmen. Lad fyldet afkøle helt.


Tiul at forme koupes skal du have en skål med koldt vand til at fugte hænderne, og stor tallerken eller bakke til at sætte de færdige koupes af på klar.

Fugt hænderne og tag dej op på størrelse med en goldfbold. Form dejen som en aflang pølse, og lav en fordybning i dejen. Fyld en spsk. fyld i fordybningen og luk dejen til over så fyldet er helt dækket.

Steges i en flad pande med rigelig olie indtil de er jævnt brune, vend dem et par gange undervejs.

Hvis du ønsker at servere dem varme kan du holde dem varme i ovnen mens de resterende steges.

Servers med en skive citron.

De kan spises kolde og er derfor gode til madpakker og picnic




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 12170 gange,
og udskrevet 63 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu