krydderurter evt. Santa Maria1 spsk. krydderurter evt. Santa Maria
1-2
tsk.
salt1-2 tsk. salt
Opskrift:
Bland olien med honning, salt og krydderurter.
Butternut, gulerødder og kartofler skæres i 3x3 cm tern og vendes deri og tages op og puttes i ildfast fad.
Rødbederne skæres i 2x2 cm tern og vendes i resten af olie-krydderbland. Rødbederne bør ikke blandes med de andre grønsager, da det hele bliver rødbedefarvet, bag derfor også rødbederne i et fad for sig.
Bages i ovn. på varmluft ved 200 grader C. i ca 45 minutter til alle grønsagerne er møre.
Serveres evt. med en god okseculotte/cuvette eller roastbeef.
Tips:
Ikke fryseegnet.
Hvidløg kan tilsættes olien efter smag.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(3 stemmer)
Opskriften er vist 35026 gange, og udskrevet 481 gange.
Kommentarer
Karin - 2020-01-01 17:13:04 For meget olie efter min smag
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider