frisk pasta (helst grøn)2 pakker frisk pasta (helst grøn)
1
glas
rød pesto1 glas rød pesto
200
g.
pastasauce200 g. pastasauce
200
g.
salattern eller fetatern200 g. salattern eller fetatern
1
pakke
bacontern1 pakke bacontern
1
tsk.
tørret oregano1 tsk. tørret oregano
1
tsk.
tørret basilukum1 tsk. tørret basilukum
1
tsk.
salt1 tsk. salt
0.25
tsk.
peber0.25 tsk. peber
Opskrift:
På en stor pande eller i en teflon gryde steges en pakke bacontern sprøde. Pastasauce, pesto og krydderier blandes i en skål i mellemtiden.
Kog pastaen i en gryde efter anvisning på pakken.
Salattern tilsættes de sprøde bacontern, lad fedtet blive, og steger kort med. Tilsæt herefter pastasaucen og rør rundt. Blandingen smages til med salt og peber. Bemærk at mængden kun er vejledende.
Vandet hældes fra pastaen og pastaen vendes i pastasaucen og koger/steger med et øjeblik.
Anret pastaen på fire tallerkner og pynt evt. med lidt basilikum eller persille.
Velbekomme.
Tips:
Næsten alle supermarkeder har en billig pastasauce, hvilket fungerer godt i retten og er billig.
Der kan evt. tilsættes soltørrede tomater sammen med salattern og pinjekerner efter baconet har stegt næsten færdigt.
Retten fungerer udemærket til madpakken dagen efter og kan sagtens varmes.
Serveres med groft eller lyst brød.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 11069 gange, og udskrevet 105 gange.
Kommentarer
mig? - 2011-07-30 18:09:10 ikke det bedste D: desværre
nesquik - 2011-03-06 14:36:43 hmmm... super lækkert :D
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider