Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Svinekød på spyd

Svinekød på spyd, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt :





Ingredienser:
150 g.svinemørbrad i terninger
2 blade frisk salvie
1 spsk.olivenolie
4 sherrytomater
4 perleløg
4 små champignoner
 salt
 peber
 


Opskrift:

kom kødet i en skål med olivenolie, salvie salt og peber. Lad det trække i 20 min. Træk derefter kødet på to spyd, og skift imellem kød, tomater, løg og champignon.
Sæt spyddene i ovnen under grill i 10 - 12 min eller grill dem udenfor over trækul. Vend dem og pensl med marinade og kødsaft. læg spyddene på en tallerken og pynt med frisk salvie. Kan eventuelt serveres med nye katofler eller en frisk salat.

Tips:

Dette er ikke min egen opskrift.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 4570 gange,
og udskrevet 30 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu