Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Helstegt fyldt Mørbrad a la Thorshøj

Helstegt fyldt Mørbrad a la Thorshøj, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja

Indsendt af : Britta og kaj

Indsendt :




Ingredienser:
650 g.mørbrad
0.75 glasrød pesto
 salt
 peber
10 sorte halveret oliven
1 pk.serranoskinke
2 spsk.olie
 
 Champingnon:
8 store champingnoner
 olie
 salt
 peber
2 hakkede hvidløg
0.5 pottepersille
0.25 glasrød pesto
 revet citronskal af 1/2 citron
 salt
 peber
50 g. revet ost
 
 Tilbehør:
1.5 kg.kartofler
1 dl.creme fraice 18%
3-4 spsk.smør
 salt
 peber
0.5 pottehakket persille
1 pk.serranoskinke
2 spsk.olie
 


Opskrift:

opvarm ovnen 200 grader.Afpuds mørbraden og lav et snit i siden af den uden at skære igennem .Fordel pestoen og oliven derpå. Kryd med salt og peber.Vikl serranoskinken omkring mørbraden. Man kan snørre den hvis man syntes det er nødvendig.Brun den i olie i panden og kom den i et ildfast fad.

Champingnoner:
Fjern stokken på champignonen og rens hovederne. Læg dem i et oliesmurt ildfast fad. Dyp med olie i og kryd med salt og peber. Fordel derefter hvidløg ,citronskal,persille,salt og peber (efter det er blandet sammen.)
i champignonerne. Drys revet ost over og efterdryp med olie.Sæt fadene i ovnen i 20-25 min. Lad herefter kødet hvile i 5 min .




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9437 gange,
og udskrevet 106 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu