skær toskefiletene i 3x3 cm store bide. krydre med citronpeber. bland ægene sammen i en dyb tallerken. vend fiskebiderne i æg. knus cornflakes lett og rør sammen med rasp og salt. vend fiskebiderne i blandingen. lad dem derefter ligge og tørre i ca. 5 minutter.
skrell og finhakk løg og hvidløg. steg løgen i olie i en gryde. tilset tomatpurre og lad den frese i et minutts tid. tilset vand, eddike, sukker, salt. kog på svag varme uden låg i ca. 10 minutter. dryss maisennajævningen i og lad koge i 1 min.
varm olien i en stegepande. steg/fritter fiskebiderne i ca. 3 min på hver side. ta dem op og lad dryppe af på køkkenrulle.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 3785 gange, og udskrevet 82 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider