Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sursøde Torskenuggets

Sursøde Torskenuggets, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 porsjoner 

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Pernille

Indsendt :





Ingredienser:
500 g.Torskefilet
1 tsk.citronpeber
2 æg
2 dl.cornflakes
1 dl.rasp
0.5 tsk.salt
 
 Sauce:
1 lille løg
1 fedhvidløg
1 spsk.olie
1 spsk.tomatpure
2.5 dl.vand
1 spsk.eddike
1 spsk.sukker
1 tsk.salt
1 spsk.maisennajævning
 
1 dl.olie til fritering
 


Opskrift:

skær toskefiletene i 3x3 cm store bide. krydre med citronpeber. bland ægene sammen i en dyb tallerken. vend fiskebiderne i æg. knus cornflakes lett og rør sammen med rasp og salt. vend fiskebiderne i blandingen. lad dem derefter ligge og tørre i ca. 5 minutter.
skrell og finhakk løg og hvidløg. steg løgen i olie i en gryde. tilset tomatpurre og lad den frese i et minutts tid. tilset vand, eddike, sukker, salt. kog på svag varme uden låg i ca. 10 minutter. dryss maisennajævningen i og lad koge i 1 min.
varm olien i en stegepande. steg/fritter fiskebiderne i ca. 3 min på hver side. ta dem op og lad dryppe af på køkkenrulle.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3464 gange,
og udskrevet 41 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu