Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Græsk kyllingelår

Græsk kyllingelår, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelår (diverse)

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Johnson

Indsendt :



Ingredienser:
2-3 kyllingelår pr. person
1 Squach ( skæres småt )
1 Aubegine ( skæres småt)
1 ds.hakkede tomater
4 tsk.oregano
4 tsk.Pebermynte
4 fedhvidløg
3 løg
1 kopolivenolie
1.5 poseAnkara ris ( Tyrkisk pasta ris )
 Salt
 Peber
 
Opskrift:

Det hele kommes i en gryde, sammen med kyllingelårene. Det dækkes med vand og en smule salt og peber hvor det så koges i 45 min.
Bradepanden smøres med lidt olivenolie og fyldes med ”ris” så bliver fyldet lagt indover og dernæst fonden så risene er helt dækket.
Sidst lægges kyllingelårene tæt ovenpå som krydderes med lidt allround ( santa maria)det skal have 50 min ved 180 grader i varmluftovn

Bon appetit

karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 7301 gange,
og udskrevet 71 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu