Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Græsk kyllingelår

Græsk kyllingelår, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingelår (diverse)

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Johnson

Indsendt :





Ingredienser:
2-3 kyllingelår pr. person
1 Squach ( skæres småt )
1 Aubegine ( skæres småt)
1 ds.hakkede tomater
4 tsk.oregano
4 tsk.Pebermynte
4 fedhvidløg
3 løg
1 kopolivenolie
1.5 poseAnkara ris ( Tyrkisk pasta ris )
 Salt
 Peber
 


Opskrift:


Det hele kommes i en gryde, sammen med kyllingelårene. Det dækkes med vand og en smule salt og peber hvor det så koges i 45 min.
Bradepanden smøres med lidt olivenolie og fyldes med ”ris” så bliver fyldet lagt indover og dernæst fonden så risene er helt dækket.
Sidst lægges kyllingelårene tæt ovenpå som krydderes med lidt allround ( santa maria)det skal have 50 min ved 180 grader i varmluftovn

Bon appetit







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 6867 gange,
og udskrevet 59 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu